Huidtherapie

Hotstone arrangement

€ 175,00 p.p.

Het programma van deze dag, begint met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van alle sauna– en zwemfaciliteiten. Douchegel, shampoo en scrubzout staan tot uw beschikking.
Badjas en handdoeken en slippers kunt u eventueel bij ons huren.

Het arrangement bestaat uit de volgende behandelingen.

  • Hotstone-massage van 60 minutenEen ontspannende massage met warme basaltstenen incl. voetpakking.

  • Lichaamspeeling en Lichaamspakking van 60 minutenDit is een lichaamsbehandeling met gebruik van een scrub-handschoen.Daarna krijgt u een voedende lichaamspakking en wordt u ingepakt in een deken. Eén van onze specialisten geeft u een heerlijke hoofdhuidmassage, terwijl de pakking zijn werk doet.
  • Een vers bereide gezonde wellness lunch, met soep vooraf en vers belegde broodjes, zorgt voor een culinaire en gezellige onderbreking van uw verwendag.  Hierbij serveren wij een glaasje vruchtensap.
  • Honingritueel in de sauna. De honing trekt door de warmte in uw huid en zorgt voor een goede doorbloeding. Hierna zal uw huid heerlijk zacht aanvoelen.
  • Tussen de behandelingen door of aan het eind van de dag kunt u een kleurtje onder de Collageen - zonnebank opdoen of u kunt gebruik maken van de massagestoel.

Rond 17.00 uur sluiten wij deze verwendag af met een afscheidsdrankje.

Maak een afspraak of boek een arrangement

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews