Aestas Wellness Beauty & Sauna

Injectables

 

Het klinkt misschien een beetje raar, maar bij Cosmetic Clinics vinden we uiterlijk niet het allerbelangrijkste. Belangrijker vinden wij u als mens. Waar stoort u zich aan, waarom, wat voor verwachtingen heeft u, en hoe kunnen we u daarbij helpen. Uiteindelijk gaat het erom dat u met een goed gevoel over uzelf naar huis gaat. Dát is belangrijk. En als we dat samen hebben bereikt, dan zijn wij ook tevreden.

Wij geloven niet in onnatuurlijke, strakgetrokken gezichten. We halen ook niemand uit haar/zijn leeftijdsgroep weg. U mag er best een paar jaartjes jonger uitzien, maar vooral frisser en stralender. Het moet niet zo zijn dat de mensen om u heen overduidelijk kunnen zien dat u ‘naar een botoxkliniek bent geweest’. We horen ze liever tegen u zeggen “goh, wat zie je er goed uit!”, of “joh, met vakantie geweest? Je ziet er zo uitgerust uit”.

Het klinkt cliché, maar wij streven naar de mooiste versie van uzelf. Zonder uzelf te veranderen. Onze belofte is dan ook: “altijd een natuurlijk resultaat”.

Cosmetisch arts Eefke Carey van Cosmetic Clinics is eens per maand aanwezig bij Aestas voor behandelingen met botox en fillers (in principe elke 3e donderdag van de maand). Neem contact met ons op voor de exacte data, beschikbare tijden of het maken van een afspraak. Ook voor een persoonlijk adviesconsult kunt u bij haar terecht.

Cosmetic clinics werkt uiteraard uitsluitend met goedgekeurde en veilige merken botuline toxine en injectables op basis van hyaluronzuur. Meer informatie over Cosmetic clinics vindt u hier.

Maak een afspraak

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews