Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Sauna

Sauna, de totale gezonde ontspanning!

Tijdens alle arrangementen kunt u gebruik maken van onze sauna’s. Wij beschikken over een kruidensauna, een Turkse stoombad en een Finse sauna. Natuurlijk kunt u onze sauna ook bezoeken op basis van losse entree en kennen wij gereduceerde tarieven voor een avondbezoek (op reservering) en meerbaden kaarten.

Na deze warmtemomenten kunt u afkoelen in onze koude ruimten of het bijzonder fraai vormgegeven voetenbad. Hierna is het heerlijk relaxen op een van de loungebanken in onze speciale ontspanningsruimte of het restaurant. Voor absolute rust kunt u gebruik maken van de rustruimte boven. Onze op het zuiden gesitueerde tuin is gelegen aan het water “Het Havendiep” en ons terras is omgeven door wuivend riet.

NB: Lees voor informatie onze huisregels.

Reviews