Huidtherapie

Seizoensarrangement

€ 210,- voor 2 personen, €105,- voor 1 persoon

Het programma van deze dag, die u samen met uw partner, vriend of vriendin beleeft, begint met een een kopje koffie of thee. Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van alle sauna- en zwemfaciliteiten, waarbij douchegel, shampoo en scrubzout tot uw beschikking staan.
Badjas, handdoeken en slippers kunt u eventueel bij ons huren.

Het arrangement bestaat uit de volgende behandelingen en andere verwennerijen voor lichaam en geest, die wij in overleg met u inplannen.

  • Ontspannende gelaatsbehandeling van 90 minuten , inclusief een scrub en massagebehandeling voor uw voeten.
  • Lichaamspeeling met nek-rugpakking naar keuze. Dit is een lichaamsbehandeling door middel van een scrub-handschoen. Daarna krijgt u een verzorgende nek-rugpakking.
    Aansluitend wordt u ingepakt in een deken. terwijl u geniet van de pakking geeft één van onze specialisten u een heerlijke hoofdhuidmassage.
  • Een vers bereide gezonde wellness lunch, met soep en een royaal belegde clubsandwich.
  • Tussen de behandelingen door of aan het eind van de dag kunt u een kleurtje opdoen in de zonnebank.

Optioneel:

  • Als aanvulling op dit arrangement kunt u ervoor kiezen uw voetenbehandeling uit het arrangement uit te breiden met een pedicurebehandeling tegen een gereduceerd tarief van €25,-
  • Eventueel kunt u de gelaatsbehandeling  van 90 minuten wijzigen in een hotstone of klassieke massage van 60 minuten

Rond 17.00 uur sluiten wij deze verwendag af met een afscheidsdrankje. Mocht u hierna nog gebruik willen maken van onze sauna en/of gezellig willen blijven dineren dan is dit uiteraard mogelijk (uitsluitend  op woensdag, vrijdag en zaterdag).

Maak een afspraak of boek een arrangement

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews