Aestas Wellness Beauty & Sauna

Vaatbehandeling

Couperose, rode adertjes, zichtbaar gesprongen vaatjes in het gezicht of op de benen, zijn verschillende benamingen voor vaak storende, ontsierende bloedvaatjes in het gezicht en op de benen. Deze vaatafwijkingen kunnen gecamoufleerd worden door camouflagemiddelen, maar meestal wordt ervoor gekozen om de vaatjes te verwijderen. Dit laatste is mogelijk door middel van lasertherapie.

Couperose behandeling

Door middel van de laser worden storende bloedvaatjes selectief in de huid verhit, waardoor de vaatjes dichtschroeien en niet meer zichtbaar zijn. Doordat de laser heel precies werkt, wordt het gezonde omliggende weefsel niet aangetast.

Wat is NLite™?

NLiteTM is een medische laser die wij inzetten bij de behandeling van diverse huidproblemen. De wijze waarop NLiteTM de huid behandeld, is gepatenteerd en deze methode is enkel verkrijgbaar met het systeem NLiteTM. De laser is bewezen succesvol bij de behandeling van:

  • Huidverjonging (huidversteviging en -verstrakking; reductie fijne lijntjes en rimpels; verbetering onregelmatige pigmentatie en collageen stimulatie ter verbetering van traumatische, chirurgische of acne littekens)
  • Vasculaire aandoeningen (wijnvlekken; Rosacea; couperose; Psoriasis en wratten)
    Actieve acne vulgaris (alle gradaties)

Hoe werkt NLite™?

NLiteTM richt milde lichtenergie in de diepere huidlaag (de dermis) en stimuleert hiermee het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zonder deze te beschadigen. Het thermisch effect van de NLiteTM in de huid zet een natuurlijk proces in werking waarmee een aantal lichaamseigen stoffen vrijkomen.

Deze stoffen hebben als uitwerking dat nieuw collageen wordt aangemaakt. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor elasticiteit van de huid.

Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af, waardoor de huid veroudert. Het zijn deze lichaamseigen stoffen die waarmee de bijzonder goede resultaten behaald worden bij actieve acne vulgaris. Bij de behandeling van vasculaire aandoeningen wordt NLiteTM ingezet om ontsierende adertjes te vernietigen en zodoende minder zichtbaar te maken.

Hoe ziet een NLite™-behandeling eruit?

Een behandeling wordt enkel uitgevoerd door een erkend NLiteTM specialist binnen ons instituut. Met behulp van een handstuk, dat we langzaam over uw huid heen en weer bewegen, komen de laserstralen heel precies, effectief en vrijwel pijnloos in de huid. De NLiteTMwerkt snel: een totale gezichtsbehandeling duurt gemiddeld dertig minuten.

Zijn er complicaties en is het pijnlijk?

Ruim zeven jaar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de NLiteTMvrijwel geen bijwerkingen heeft. Sommige mensen ervaren dat de huid wat warmer wordt tijdens de behandeling. De behandeling is niet destructief, behoeft geen verdoving en uw huid hoeft niet of nauwelijks te herstellen van de procedure. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden dan ook direct weer hervatten.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Nlite behandeling?

Al direct na de NLiteTM behandeling kunt u de werking zien en voelen. Een behandeling met de NLiteTM laser past bij bijna iedereen. In ons instituut houden we eerst een vrijblijvende intake gesprek waarbij we de conditie van uw huid analyseren. Aan de hand daarvan zullen we u precies vertellen welk resultaat u kan verwachten.

Maak een afspraak

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews