Huidtherapie

Verwenarrangement

€ 143,- p.p.

Het programma van dit dagje verwennen begint met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers met aansluitend een rondleiding door onze gastvrouw. Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van alle sauna- en zwemfaciliteiten, douchegel, shampoo en scrubzout staan tot uw beschikking.
Badjas en handdoeken en slippers kunt u eventueel bij ons huren. De slippers met ons Aestas logo zijn ook te koop voor € 8,50.

Het arrangement bestaat uit de volgende behandelingen die wij vanaf 10.00 uur voor u hebben gereserveerd.

  • Ontspannende gezichtsbehandeling van 30 minuten.
  • Hoofdhuidmassage ter stimulering van de energiebanen.
  • Lichaamsmassage met keuze uit: een hotstone-massage, dit is een weldadige massage met gebruik van warme basaltstenen of een klassieke massage, die vooral gericht is op totale ontspanning. Duur 30 minuten.
  • Een vers bereide wellness lunch met soep vooraf zorgt voor een gezellige onderbreking van uw verwendag. U kunt kiezen uit warme belegde broodjes of een zelfgemaakte salade. Hierbij serveren wij een glaasje versgeperst vruchtensap.
  • Pedicureof manicure, een verzorgende behandeling voor de voeten of handen.
  • Tussen de behandelingen door of aan het eind van de dag kunt u een kleurtje opdoen op de zonnebank.

Rond 17.00 uur sluiten wij deze verwendag af met een afscheidsdrankje. Mocht u hierna nog gebruik willen maken van onze sauna en/of gezellig willen blijven dineren dan is dit uiteraard mogelijk (uitsluitend op woensdag, vrijdag en zaterdag).

Maak een afspraak of boek een arrangement

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews