Aestas Wellness Beauty & Sauna

Verwijderen van huidonregelmatigheden

Huidonregelmatigheden zoals gerstekorrels en verheven bindweefselwratjes zoals steelwratjes of ouderdomswratten zijn onschuldige huidtumoren. Steelwratjes en ouderdomswratten treden meestal op latere leeftijd op rond de hals, onder de oksels en borsten. Andere huidonregelmatigheden kunnen over het gehele lichaam voorkomen.
Deze huidaandoeningen kunnen door middel van elektrocoagulatie en lasertherapie worden verwijderd.

Coaguleren van goedaardige huidproblemen. Het verwijderen van ontsierende bindweefselwoekeringen, ouderdomsvlekken(wratten), fibromen (steelwratjes) Pigmentvlekken etc.

Ineke Sommer  heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van de donkere huid.
Dermatosis Papulosa Nigra zijn een soort kleine moedervlekjes die bij veel donkere families voorkomen. Deze zijn eenvoudig en zonder littekens te verwijderen. Hiervoor gebruiken wij de blendmethode van het elektrisch ontharen.

Pigmentafwijkingen kunnen op verschillende wijzen  behandeld worden. o.a. d.m.v. coaguleren, IPL en Laser. Al deze methoden kunnen u in de praktijk van Ineke Sommer worden aangeboden.

Het curetteren van ouderdomswratten (verruca seborhoica) kan met de curette geschieden. Dit is een vrij pijnloze behandeling.

Heeft u bij een plekje het gevoel van “niet pluis” dan adviseren wij u vooraf uw huisarts te raadplegen. Bij signalering onzerzijds zullen wij u ook doorverwijzen.
Wilt u meer weten over huidafwijkingen www.huidinfo.nl of www.huidarts.nl.

Maak een afspraak

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews