Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Injectables

Het klinkt misschien een beetje raar, maar bij Cosmetic Clinics vinden we uiterlijk niet het allerbelangrijkste. Belangrijker vinden wij u als mens. Waar stoort u zich aan, waarom, wat voor verwachtingen heeft u, en hoe kunnen we u daarbij helpen. Uiteindelijk gaat het erom dat u met een goed gevoel over uzelf naar huis gaat. Dát is belangrijk. En als we dat samen hebben bereikt, dan zijn wij ook tevreden.

Wij geloven niet in onnatuurlijke, strakgetrokken gezichten. We halen ook niemand uit haar/zijn leeftijdsgroep weg. U mag er best een paar jaartjes jonger uitzien, maar vooral frisser en stralender. Het moet niet zo zijn dat de mensen om u heen overduidelijk kunnen zien dat u ‘naar een botoxkliniek bent geweest’. We horen ze liever tegen u zeggen “goh, wat zie je er goed uit!”, of “joh, met vakantie geweest? Je ziet er zo uitgerust uit”.

Het klinkt cliché, maar wij streven naar de mooiste versie van uzelf. Zonder uzelf te veranderen. Onze belofte is dan ook: “altijd een natuurlijk resultaat”.

Cosmetisch arts Eefke Carey van Cosmetic Clinics is eens per maand aanwezig bij Aestas voor behandelingen met botox en fillers (in principe elke 3e donderdag van de maand). Neem contact met ons op voor de exacte data, beschikbare tijden of het maken van een afspraak. Ook voor een persoonlijk adviesconsult kunt u bij haar terecht.

Cosmetic clinics werkt uiteraard uitsluitend met goedgekeurde en veilige merken botuline toxine en injectables op basis van hyaluronzuur. Meer informatie over Cosmetic clinics vindt u hier.

Reviews