Huidtherapie

Beloningssysteem

Nieuw bij Aestas is dat wij willen gaan werken met een beloningssysteem. Dit beloningssysteem willen wij in het leven roepen om de mensen, die in ons geloven, te bedanken. Zo zijn er vanaf 01-04-2019 de volgende beloningen.

Wanneer u na een standaard schoonheidsbehandeling met evt. uitbreidingen direct een vervolgafspraak inplant binnen zes weken ontvangt u 10% korting op dezelfde behandeling. De behandeling moet echt binnen deze tijd plaats vinden anders vervalt deze korting.

Wanneer u als bestaande klant een nieuwe klant introduceert en daadwerkelijk een afspraak laat maken voor een behandeling ontvangt u 15% korting op uw eerstvolgende behandeling. Het is belangrijk dat u deze kennis/vriend of familielid bij het maken van een afspraak uw naam laat vermelden. Zo kunnen wij het bijhouden in uw verslag, zodat u gebruik kunt maken van de 15% korting.
Ten slotte indien u na de behandeling een product aanschaft ontvangt u 10% korting op een huidverzorgingsproduct of make-up. Uitgezonderd cosmeceuticals van La Roche Posay, Obagi, Neostrata, Meditopics, Neoderma en Skinceuticals.

Reviews