Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Beloningssysteem

Nieuw bij Aestas is dat wij willen gaan werken met een beloningssysteem. Dit beloningssysteem willen wij in het leven roepen om de mensen, die in ons geloven, te bedanken. Zo zijn er vanaf 01-04-2019 de volgende beloningen.

Wanneer u na een standaard schoonheidsbehandeling met evt. uitbreidingen direct een vervolgafspraak inplant binnen zes weken ontvangt u 10% korting op dezelfde behandeling. De behandeling moet echt binnen deze tijd plaats vinden anders vervalt deze korting.

Wanneer u als bestaande klant een nieuwe klant introduceert en daadwerkelijk een afspraak laat maken voor een behandeling ontvangt u 15% korting op uw eerstvolgende behandeling. Het is belangrijk dat u deze kennis/vriend of familielid bij het maken van een afspraak uw naam laat vermelden. Zo kunnen wij het bijhouden in uw verslag, zodat u gebruik kunt maken van de 15% korting.
Ten slotte indien u na de behandeling een product aanschaft ontvangt u 10% korting op een huidverzorgingsproduct of make-up. Uitgezonderd cosmeceuticals van La Roche Posay, Obagi, Neostrata, Meditopics, Neoderma en Skinceuticals.

Reviews