Bent u van plan permanente make-up aan te brengen, dan bent u bij Ineke Sommer aan het juiste adres. Zij is een van de eerste in Nederland met een erkend diploma van de ANBOS. Sinds juli 2007 heeft elke salon waar gepigmenteerd wordt een vergunning nodig van de GGD. Uiteraard is ons bedrijf daarvan in het bezit. Wij werken met de nieuwste apparatuur en hebben hygiëne hoog in het vaandel.
Voor iedereen:
Wat is permanente make-up?
Door middel van een pigmenteer-apparaat en naaldmodules een verantwoorde kleurstof in de huid brengen. Hiermee kan men correcties of zelfs hele wenkbrauwen, eyeliners of lipliners aanbrengen.
Verschil permanente make-up en tatoeage.
Het verschil is de wijze van pigmenteren, de kleurstof en de gebruikte apparatuur. Het doel van een tatoeage is een versiering waarin de drager zich kan herkennen en een goede permanente make-up verfraait en accentueert de natuurlijke uitdrukking. Bij tatoeëren wordt een losse naald gebruikt, bij permanente make-up wordt in verband met de hygiënecode met naaldmodules gewerkt. Zo kan er nooit kleurstof, bloed of andere stoffen in het apparaat komen en dus geen besmetting overbrengen. Iedereen wordt met een steriele naaldmodule behandeld.
Hoe snel verdwijnt permanente make-up?
Dit is afhankelijk van de kleur van de permanente make-up, het huidtype en de plaats waar de PM is aangebracht. De ervaring leert dat hoe donkerder het pigment, hoe langer het blijft zitten. Ook zal een eyeliner langer blijven zitten omdat de huid rond de ogen minder snel vernieuwt. De lippen en wenkbrauwen zijn veel kwetsbaarder en die blijven gemiddeld 2-5 jaar duidelijk. Wel wordt geadviseerd om de kleur op te frissen om ze mooi te laten blijven. Hier is een speciaal bijwerktarief voor. Voor prijzen klikt u hier.
Heeft u vragen over de andere mogelijkheden dan kunt u altijd bij ons terecht.