Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Permanente make-up

Bent u van plan permanente make-up aan te brengen, dan bent u bij Ineke Sommer aan het juiste adres. Zij is een van de eerste in Nederland met een erkend diploma van de ANBOS. Sinds juli 2007 heeft elke salon waar gepigmenteerd wordt een vergunning nodig van de GGD. Uiteraard is ons bedrijf daarvan in het bezit. Wij werken met de nieuwste apparatuur en hebben hygiëne hoog in het vaandel.

Voor iedereen:

  • Die  niet zoveel tijd aan make-up wilt besteden.
  • Die vaak in een vochtige omgeving verblijft (denk aan sauna), waardoor de make-up snel vervaagt.
  • Die veel sport.
  • Die een zeer vette huid heeft.
  • Die allergische reacties vertoont op normale make-up.
  • Die iets wil corrigeren of camoufleren.
  • Die werkt onder felle lampen.
  • Die er dag en nacht piekfijn uit wil zien!

Wat is permanente make-up?
Door middel van een pigmenteer-apparaat en naaldmodules een verantwoorde kleurstof in de huid brengen. Hiermee kan men correcties of zelfs hele wenkbrauwen, eyeliners of lipliners aanbrengen.

Verschil permanente make-up en tatoeage.
Het verschil is de wijze van pigmenteren, de kleurstof en de gebruikte apparatuur. Het doel van een tatoeage is een versiering waarin de drager zich kan herkennen en een goede permanente make-up verfraait en accentueert de natuurlijke uitdrukking. Bij tatoeëren wordt een losse naald gebruikt, bij permanente make-up wordt in verband met de hygiënecode met naaldmodules gewerkt. Zo kan er nooit kleurstof, bloed of andere stoffen in het apparaat komen en dus geen besmetting overbrengen. Iedereen wordt met een steriele naaldmodule behandeld.

Hoe snel verdwijnt permanente make-up?
Dit is afhankelijk van de kleur van de permanente make-up, het huidtype en de plaats waar de PM is aangebracht. De ervaring leert dat hoe donkerder het pigment, hoe langer het blijft zitten. Ook zal een eyeliner langer blijven zitten omdat de huid rond de ogen minder snel vernieuwt. De lippen en wenkbrauwen zijn veel kwetsbaarder en die blijven gemiddeld 2-5 jaar duidelijk. Wel wordt geadviseerd om de kleur op te frissen om ze mooi te laten blijven. Hier is een speciaal bijwerktarief voor. Voor prijzen klikt u hier.

Heeft u vragen over de andere mogelijkheden dan kunt u altijd bij ons terecht.

Reviews