Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Visagie

Visagie, make up workshops, metamorfose dagen. 

Wij werken met producten van Pupa Milano. Ook werken wij met Fresh Minerals, zoals de naam al doet vermoeden, deze zijn gebaseerd op mineralen. De kracht van deze poeder is dat deze zich hecht aan de huid en een groot dekkend vermogen heeft. Hierdoor is het ook als camouflageproduct zeer geschikt, zelfs bij een acné-huid.

Daarnaast organiseren wij regelmatig make-up workshops of metamorfose-dagen. Een nieuw (tijdelijke) uiterlijk is een gezellige en leuke invulling van een vrijgezellenparty of zussendag. Ook op zakelijk gebied kan het interessant zijn om uw personeel tips en trucs te leren zodat zij zich professioneel kunnen presenteren. Deze sessies zijn ook goed te combineren met een dag vergaderen of teambuilding. Graag stellen wij een volledig dagprogramma voor u samen.

Voor onze actuele prijslijst klikt u hier.

Reviews