Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Massages

Diverse Massages, door de verzorgende handen van onze masseuse

Ons brede aanbod massages hebben allemaal hetzelfde uitgangspunt nl.: een betere doorbloeding en algehele ontspanning.
Met onze masseuse bespreekt u uw wensen en eventuele medische aspecten waarmee rekening gehouden dient te worden en welk deel van uw lichaam extra aandacht verdient.
Iedere massage is te verlengen met blokken van 15 minuten. Of u nu kiest voor een Hotstone-massage, een klassieke massage of een bindweefselmassage.
U kunt er zeker van zijn dat deze u op het lijf geschreven is.

Een ontspannende massage van de rug of een volledige lichaamsmassage  met speciaal voor u gekozen aromatische olie maakt deel uit van al onze arrangementen.

Reviews