Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen bij Aestas Wellness Beauty en Sauna.
Niets is zo uniek als de huid van uw gezicht.

Gelaatsbehandelingen is een verzamelnaam voor allerlei noodzakelijke of ontspannende gezichtsbehandelingen. Uiteraard wordt hierbij uw hals en decolleté niet vergeten. Na een huidanalyse wordt de behandeling altijd afgestemd op uw huidtype en uw persoonlijke wensen. Het is zonder meer een prettig gevoel om in de ervaren handen van een specialist(e) te zijn en zich helemaal aan haar goede zorgen en vakkennis over te geven. Een gelaatsbehandeling is uitstekend aan te vullen met bijvoorbeeld het ontharen van kin, kaak of bovenlip, het epileren van uw wenkbrauwen en/of het verven van uw wenkbrauwen en wimpers.

Wij werken met de hoogwaardige producten van ondermeer: Maria GallandPayot en Neoderma. Ter ondersteuning van de huidverbetering gebruiken wij cosmeceuticals van o.a. Meditopics en Neostrata. Aansluitend aan uw behandeling krijgt u een advies van onze specialist(e) hoe u thuis zo goed mogelijk voor uw huid kunt zorgen. Daarnaast is het mogelijk de gebruikte producten aan te schaffen of te bestellen via onze website.

Indien u interesse heeft in een combinatie van verschillende gelaatsbehandelingen aangevuld met bijvoorbeeld een heerlijke Tibet- of Hotstone-massage of lichaamspakking, dan verwijzen wij u graag naar onze arrangementenpagina.

Reviews