Huidtherapie

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen bij Aestas Wellness Beauty en Sauna.
Niets is zo uniek als de huid van uw gezicht.

Gelaatsbehandelingen is een verzamelnaam voor allerlei noodzakelijke of ontspannende gezichtsbehandelingen. Uiteraard wordt hierbij uw hals en decolleté niet vergeten. Na een huidanalyse wordt de behandeling altijd afgestemd op uw huidtype en uw persoonlijke wensen. Het is zonder meer een prettig gevoel om in de ervaren handen van een specialist(e) te zijn en zich helemaal aan haar goede zorgen en vakkennis over te geven. Een gelaatsbehandeling is uitstekend aan te vullen met bijvoorbeeld het ontharen van kin, kaak of bovenlip, het epileren van uw wenkbrauwen en/of het verven van uw wenkbrauwen en wimpers.

Wij werken met de hoogwaardige producten van ondermeer: Maria GallandPayot en Neoderma. Ter ondersteuning van de huidverbetering gebruiken wij cosmeceuticals van o.a. Meditopics en Neostrata. Aansluitend aan uw behandeling krijgt u een advies van onze specialist(e) hoe u thuis zo goed mogelijk voor uw huid kunt zorgen. Daarnaast is het mogelijk de gebruikte producten aan te schaffen of te bestellen via onze website.

Indien u interesse heeft in een combinatie van verschillende gelaatsbehandelingen aangevuld met bijvoorbeeld een heerlijke Tibet- of Hotstone-massage of lichaamspakking, dan verwijzen wij u graag naar onze arrangementenpagina.

Reviews