Huidtherapie

Zaalverhuur

U wilt Aestas Beauty & Wellness afhuren voor uw (zakelijke) evenement? Natuurlijk bieden wij hiertoe mogelijkheden die geheel op uw wensen kunnen worden toegesneden. Saunabad en behandelingen? Lezing of workshop al dan niet aangevuld met een lunch? Bruiloften of jubilea kunnen wij voor u volledig verzorgen.

Onze horecamogelijkheden zijn divers; Lekkere verse koffie, diverse bijzondere drankjes en sapjes en  een aantrekkelijke lunch & dinerkaart met keuze uit licht, lekker, voedzaam en “net even anders”. Uiteraard wordt alles vers bereid en daardoor kan de wachttijd iets langer zijn. Onze rustruimte is uitgerust met loungebanken en een grote leestafel voorzien van allerlei magazines. Natuurlijk is het restarant gedeelte ingericht voor maaltijden en biedt de aankleding en kleurstelling u het comfortabele gevoel dat uw verblijf bij ons optimaal maakt.

U bent er ook om een dag te relaxen en als u aan onze medewerkers duidelijk maakt wat uw persoonlijke wensen zijn zullen wij daar zeker rekening mee houden, want bij ons staat de persoonlijke aandacht centraal.

Stuur uw informatieaanvraag via de contactpagina of neem telefonisch contact op via 0320 – 219294.

Reviews