Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Zaalverhuur

U wilt Aestas Beauty & Wellness afhuren voor uw (zakelijke) evenement? Natuurlijk bieden wij hiertoe mogelijkheden die geheel op uw wensen kunnen worden toegesneden. Saunabad en behandelingen? Lezing of workshop al dan niet aangevuld met een lunch? Bruiloften of jubilea kunnen wij voor u volledig verzorgen.

Onze horecamogelijkheden zijn divers; Lekkere verse koffie, diverse bijzondere drankjes en sapjes en  een aantrekkelijke lunch & dinerkaart met keuze uit licht, lekker, voedzaam en “net even anders”. Uiteraard wordt alles vers bereid en daardoor kan de wachttijd iets langer zijn. Onze rustruimte is uitgerust met loungebanken en een grote leestafel voorzien van allerlei magazines. Natuurlijk is het restarant gedeelte ingericht voor maaltijden en biedt de aankleding en kleurstelling u het comfortabele gevoel dat uw verblijf bij ons optimaal maakt.

U bent er ook om een dag te relaxen en als u aan onze medewerkers duidelijk maakt wat uw persoonlijke wensen zijn zullen wij daar zeker rekening mee houden, want bij ons staat de persoonlijke aandacht centraal.

Stuur uw informatieaanvraag via de contactpagina of neem telefonisch contact op via 0320 – 219294.

Reviews