Aestas Wellness Beauty & Sauna

Clatuu Cryolipolyse (vetbevriezing)

Heeft u ook last van hardnekkige vetophopingen? Die zelfs met regelmatig bewegen en een gezond eetpatroon niet willen verdwijnen? Dan is de CLATUU behandeling voor u. Deze vetbevriezingsbehandeling ook wel cryolipolyse genoemd is ideaal voor bijvoorbeeld “love handles”, buik, dijen, uitstulpingen bij de BH, rug en bovenarmen.

CLATUU, freezing fat away

De CLATUU is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Het doel van de behandeling van de CLATUU is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie. Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel verschillend. De CLATUU onderscheidt zich op enkele onderdelen, waardoor hij beter werkt en prettiger werkt.

360 graden koeling en vacuüm

Waar sommige apparaten alleen de boven- of onderkant koelen, beschikt de CLATUU over een 360 graden technologie. Het unieke handstuk van de CLATUU maakt gebruikt van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed in de behandelkop gezogen wordt. Deze lichaamszone wordt vervolgens rondom gekoeld zodat het hele gebied dezelfde diepe koeling krijgt. De kou vervliegt dus niet, waardoor het resultaat beter wordt.

Constante koeling van -9 graden Celsius

Om een optimaal resultaat te behalen is een goede diepe koeling essentieel. Waar andere apparaten stoppen bij -4 graden, biedt de krachtige CLATUU een koeling van -9 graden. Doordat het cryolipolyse apparaat deze koeling constant vast kan houden zal het resultaat optimaal zijn. Hierdoor is met 1 behandeling vaak een goed resultaat te behalen.

Wat is cryolipolyse?

Eigenlijk is cryolipolyse een techniek om door middel van bevriezing plaatselijk vet te verwijderen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bevriezing een veilige en effectieve manier van vetverwijdering is. Het rondom koelen (zo’n 40 minuten) van een behandelgebied tot een temperatuur van -9 graden zorgt ervoor dat het vetverminderingsproces, genaamd apoptose, in werking wordt gezet. Hierdoor worden de vetcellen blijvend tot wel 20 tot 30% verminderd en natuurlijk afgevoerd. Na een maand zijn de eerste resultaten zichtbaar en kan tot wel 5 cm omvang per zone worden verloren. Alleen de vetcellen worden aangetast en de omliggende weefsels blijven intact.

Welk resultaat kunt u verwachten van de CLATUU behandeling?

Enkele weken na de CLATUU behandeling kunt u veranderingen waarnemen, optimaal resultaat wordt bereikt na 2 maanden. En dit zal nog verder doorwerken gedurende de maanden erna. Het resultaat van de CLATUU is de eliminatie van de behandelde vetcellen. Een aanvullende behandeling zal het resultaat versterken. Een gezonde levensstijl draagt bij om te genieten van de voordelen op lange termijn. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Wat kunt u verwachten tijdens de CLATUU behandeling?

Wanneer de zuigkracht wordt toegepast kan dit gevoelens van knijpen en trekken veroorzaken. U kunt steken, tintelingen, pijn of kramp ervaren gedurende 10 minuten wanneer de behandeling begint. Dit gevoel zal daarna vervagen. Na het verwijderen van de applicator zal het behandelgebied stijf zien of aanvoelen. Onmiddellijk na de behandeling zal de behandelaar het semi bevroren oppervlakte van vet masseren, omdat is aangetoond dat het behandelresultaat hierdoor verbeterd.

Hoe veilig is de CLATUU behandeling?

De CLATUU is onderworpen aan duizenden testuren. Uit de test is gebleken dat gecontroleerde koeling alleen de vetcellen beschadigd.

Hoe lang duurt het om te herstellen van de CLATUU behandeling?

CLATUU is een niet-invasieve behandeling zonder medische ingreep. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten.

Maak een afspraak

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews