Aestas Wellness Beauty & Sauna

Afspraak

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het volgende telefoonnummer: 0320-243000 of een e-mail sturen naar info@huidtherapie-lelystad.nl. Wij staan u dan graag te woord voor het maken van afspraken, het beantwoorden van vragen & advies.

Vergoedingen

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten heeft huidtherapie inmiddels helder en duidelijk bij de verschillende zorgverzekeraars neergezet. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden inmiddels door de grote verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt samen met het verzekeringspakket waar u voor heeft gekozen. Uw verzekering kan u daar meer over vertellen. Vergoeding vindt alleen plaats na verwijzing van uw huisarts of specialist. Maar voor verzekeringen die de DTH (directe toegankelijkheid) ondersteunen kunt u ook rechtstreeks naar de huidtherapeut.

Lees uw polis goed door, of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Maak een afspraak

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews