Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Aestas Wellness Beauty & Sauna

Afspraak

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het volgende telefoonnummer: 0320-243000 of een e-mail sturen naar info@huidtherapie-lelystad.nl. Wij staan u dan graag te woord voor het maken van afspraken, het beantwoorden van vragen & advies.

Vergoedingen

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten heeft huidtherapie inmiddels helder en duidelijk bij de verschillende zorgverzekeraars neergezet. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden inmiddels door de grote verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt samen met het verzekeringspakket waar u voor heeft gekozen. Uw verzekering kan u daar meer over vertellen. Vergoeding vindt alleen plaats na verwijzing van uw huisarts of specialist. Maar voor verzekeringen die de DTH (directe toegankelijkheid) ondersteunen kunt u ook rechtstreeks naar de huidtherapeut.

Lees uw polis goed door, of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Maak een afspraak

Naam*
Uw e-mailadres
Telefoonnummer*
Ik wil een afspraak maken voor/ meer informatie over
Eventuele opmerkingen

Reviews