Update m.b.t. Corona virus (COVID-19)


Tijdens de persconferentie van gisteravond (23-03-2020) is door het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus bekend gemaakt. Hierin wordt duidelijk gesteld dat alle zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij tot 6 april hun vak niet meer mogen uitoefenen.

Voor paramedische zorg geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch en als direct contact noodzakelijk is volg de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dat in voor onze praktijk?

Voor huidtherapeuten die cosmetische zorg en schoonheidsbehandelingen leveren betekent dit dus een door de overheid opgelegde sluiting en staking van behandelingen tot 6 april a.s. Dit houdt in dat wij alleen de medisch noodzakelijke behandelingen op indicatie van de arts mogen uitvoeren, dit geldt ook voor de diabetische en reumatische voetverzorging. Wij zullen beperkte openingstijden hebben, Vooral de afspraken clusteren in de ochtend. 08:30 – 12:30 Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen.

Mocht u producten willen bestellen kunt u dit via de telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Wij willen u als cliënt bedanken voor het vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Wij hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn en u na deze periode weer te verwelkomen in goede gezondheid in onze praktijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Sommer Huidtherapie en Aestas Beauty en Sauna
E: info@huidtherapie-lelystad.nl
T: 0320-219294


Huidtherapie

Lichaamspakking

Laat u eens volledig “inpakken”.
Laat uw gehele lichaam inpakken en geniet van de zuiverheid en kracht die men al eeuwen uit de natuur haalt. Een lichaamspakking kan het beste worden omschreven als een lichaamsmasker. Bij Aestas hebben wij onder meer gekozen voor de lichaamsscrub met zeezout van het topmerk Maria Galland waarna u wordt  ingewreven met zuiver Bretonse algen, die een zuiverende en verzachtende werking op uw huid en lichaam hebben. Aansluitend wordt u ingepakt in folie en een heerlijke deken. Terwijl u geniet van de pakking geeft  onze specialist u een heerlijke hoofdhuidmassage. Na afloop van dit ultiem relaxen, stapt u onder de douche en krijgt u een verzorgende bodylotion aangebracht. Naast bovenstaande pakking bieden wij ook diverse andere  peelingen en pakkingen die bijvoorbeeld onzuiverheden van de huid op de rug als uitgangspunt hebben. Wij raden u aan om na een pakking, scrub of peeling een rustpauze in te lassen om met een drankje uw vochthuishouding weer op peil te brengen.  Deze behandeling is naast absolute verwennerij aan te raden aan personen die te maken hebben met reumatische klachten, oververmoeidheid of huidaandoeningen.

Reviews